Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ok, а тука за колегите които 4х4 парчета търсят има обявени кутия, кардан и заден мост... http://www.mobile.bg/11369143135695443
    1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
    и делта

Comment

• Търся си tps за 33 1.4 , пробвах от 1.7 8в но не става ,благодаря
      Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
      155 2.0 16v 150hp Super
      146 1.9 jtd fl

Comment

• за имола трудна работа да намериш. има ги само на форд ескорт/сиера косуърт и някой модели дукати и мотогуци
        ако имаш мултицет, можеш да го провериш. махаш буксата, закачаш се с мултицета на 2 пина и мериш на съпротивление. натискаш плавно педала на газта и гледаш съпротивлението плавно да се изменя без прекъсвания.
        точка

Comment

• Първоначално публикувано от Plamen33 Покажи съобщение
          Търся си tps за 33 1.4 , пробвах от 1.7 8в но не става ,благодаря
          Двете нямат нищо общо!
          За 33 1.4 е потенциометър, а за 1.7 са две щракала!
          Имам за 1.4!
          Само се обади, ако го искаш!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Такааа, понеже нпеди има няма 2 седмици си смлях с хубав челен удар бялата 33-ка, сега усилено си търся перка за радиатора (но от тези за вариант с хидравлична помпа, по плитка е перката), десен подкалник, десен ангренажен капак за мотора за 8 клапанов мотор. Който има да свирка, пише и т.н., че вече няма части за тия 33-ки. За пари няма проблем, плащам веднага, само да се намерят нещата. А ако някой има 33-ка донор, от която може да се отреже десен рог, също ще ми дойде много добре.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
              Такааа, понеже нпеди има няма 2 седмици си смлях с хубав челен удар бялата 33-ка, сега усилено си търся перка за радиатора (но от тези за вариант с хидравлична помпа, по плитка е перката), десен подкалник, десен ангренажен капак за мотора за 8 клапанов мотор. Който има да свирка, пише и т.н., че вече няма части за тия 33-ки. За пари няма проблем, плащам веднага, само да се намерят нещата. А ако някой има 33-ка донор, от която може да се отреже десен рог, също ще ми дойде много добре.
              Ами иди до Кн и си ги свали
              Че аз ако ги режа ще дойдат къси
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Мисля че мога да помогна с капака на ангренажа и подкалника. Перка имам само дебела, не успях да открия слим вариант.
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                  Мисля че мога да помогна с капака на ангренажа и подкалника. Перка имам само дебела, не успях да открия слим вариант.

Ооо Евала, ще свършат работа идеална.

---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Ами иди до Кн и си ги свали
                  Че аз ако ги режа ще дойдат къси
                  Още не е почнал да я разпъва тенекеджията, но ако потрябва рог, ще се чуем и тенекеджията ще дойде да го отреже за най-сигурно.

Тия 33-ки може много да си ги обичаме, ма са ебати кашкавалките на удар.

Comment

• От Пешката май купих такава перка.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      От Пешката май купих такава перка.
                      Пешката е първият, който разбра, че убих 33-ката, както и първо него питах, ама няма.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                        Пешката е първият, който разбра, че убих 33-ката, както и първо него питах, ама няма.
                        Да ама точно от него купих вентилатоа
                        аз без хидравлика не съм карал 3-ка
                        ха познай, дали сън взел, такава, дето да не става за моята

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Да ама точно от него купих вентилатоа
                          аз без хидравлика не съм карал 3-ка
                          ха познай, дали сън взел, такава, дето да не става за моята

Взел си такава за хидравлика, по простата причина, че знам какви коли е разглобил Пешката.

Comment

• Здравейте боксер манияци!
                            Търся два външни фара за Спринт втора серия.
                            Плоски стъкла и отвор в рефлектора за габарит.

Ако излезе нещо, пишете ми на лични съобщения.

Поздрави!
                            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Търся спешно болт(с шестограм)за задното каре на полуоската,както и пластината която се слага на въпросния болт(свързва два от тези болтове).
                              Ако някой има,моля да ми прати,за да мога да си я сложа (полуоската)обратно.

Comment

• Какво е това задно каре бе!
                                Да не става въпрос за вътрешното?
                                Ако е това ще видя утре да ти пратя, ама ме подсети след 12 часа, че ще се занимавам с гробища.

Comment

Working...
                                X